You are currently not logged into ManagerLeague
If you wish to log in, click here.
If you wish to sign up and join us, click here.
Ο Πρωτάρης (29/03/2014 16:59)

  Γειά σας και πάλι από τον Κυρ Κώστα θα σας διηγηθώ την Ιστορία μου σαν πρωτάρης στο ΜΛ βεβαίως βεβαίως .Ελπίζω να βοηθήσω κάποιους να μην κάνουν τα δικά μου λάθη και αρχίζουν πάλι από την αρχή .

   Κυριακή λοιπόν 4-8-2013 λέω ας το δοκιμάσω το manager league τελειώνω με τις εγγραφές κτλ και νάσου η "Ομαδάρα"  Velos Κύριοι  και τώρα που είναι η δράση; τίποτα δεν κουνιέτε φύλλο άκρα του τάφου σιωπή που έλεγε και ο Εθνικός μας ποιητής .

 Λέω ας ψάξω δεν μπορεί κάτι θα παίζει ,πάω στο φόρουμ υπάρχει Ελληνικό φόρουμ τίποτα πουθενά δεν υπήρχε δράση .

Άρχισα να πατάω κουμπιά εκεί και να σου πετυχαίνω..., friendlies. Λέω εδώ είμαστε πατάω issue an open Chalenge κάτι κουνήθηκε κοιτάω τι ναδω Velos - kati 0-7 .Λέω τι λέει ρε 0-7 στην έδρα μου κιόλας κάτσε να δω κοιτάω νόρμαλ τακλινγ . Εμ λέω για αυτό κατσε να δω τι άλλο έχει Σκληρά τάκλινγ αυτο φταίει λέω ,τώρα θα δείτε .issue an open Chalenge ξανά μια απο τα ιδια velos - sοmthing  0-5 .Λεω δεν μπορεί θα κάνω αλλαγες θα αλλάξω σύστημα  ,τιποτε πάλι τα ιδια Και τοτε  κάνω άλλο ένα λάθος ,αρχίζω να διαβάζω τα match reports κοιτάω ο καλύτερος επιθετικος μου όλο λάθη θα σας εξηγήσω αργότερα γιατι λέω ο καλύτερος απλά ν α σας πω οτι ηταν 17 χρ 72Q  με πασσα 55 τακλινκ 42 και σουτ 74 5 αστέρια . Πάνω στην ατζαμοσύνη μου ημουν και τυχερος γιατι μπηκα  στην έναρξη της σαιζον και αυτη την εποχή πολλοι ψάχνουν για τέτοιους παίχτες ετσι αποφασιζοντας να τον πουλήσω 28Μ κάνουν αυτοι.  Δεν προλαβα να αλλάξω οθόνη και νασου προσφορά λεω αυτο ήταν ζωντάνεψε το παιχνίδι . Ναμην τα πολυλέω αυτος τελικά πουλήθηκε στα 38 Μ λεφτα που χρειάστηκαν στην συνέχεια να κάνω κάποια πράγματα .

  Πόσα λάθη έκανα γιατι δεν ήξερα σκληρα τακλινκ ΠΟΤΕ παιδια στα φιλικά ΠΟΤΕ ομως .Τωρα δεν ξέρω αν τραυματίστηκε κανένας εξαιτιας αυτων των φιλικών αλλά αν συνέβη έγινε άθελά μου οι δικοι μου παίχτες πάντως με τρια φιλικά πήγαν κατω απο 80 fitnness με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνεχίσουν στην προπόνηση .

 Λαθών Συνέχεια .

Λέω λεφτά υπάρχουν ψάχνω για παίχτες . Ξοδεψα τα μισα μου λεφτα να φέρω κατι παίχτες χωρις κανένα μέλλον να παίξουν μόνο μια σαιζόν και μετα τέλος . Ακουτε τι έγινε με αυτούς τους 4 που πήρα η Ομάδα πέταγε 5 αγωνιστικες πριν το τέλος είχε ξεφύγει 15 βαθμους ΑΛΛΑ αν σας πω τι παιχτες είχε οι παλιοί θα γελάτε 17 χρονα με ποιότητα 64 18χρ 66 ποιότητα  και κάτι 24χρ 70 -74  κανένα μέλλον δηλ και τοτε έχοντας ουσιαστικά ένα μήνα στο παιχνίδι κάνω το σωστο το βήμα .Ποστάρω στο φορουμ τις σκέψεις μου για την επερχόμενη 105 σαιζον που είναι αλήθεια δεν ήξερα τι να κάνω όντας στην 3η κατηγορία . Ετσι νάναι καλά κάποια παιδιά μου έδειξαν τον σωστο δρόμο για την κορυφή  .

Εγώ όμως αντι να τους ακούσω έκανα του κεφαλιού μου ,τερματοφύλακες μου είπαν να αγοράσω  εγω που ακουγοντας το το θεώρησα παλαβό πούλησα τον έναν απο τους δύο που είχα , λέω Αντε ρε άσχετοι να πάρω 10 τερματοφύλακες να τους κάνω τι ;

 

Ενδεικτική σύνθεση Ομάδας σε "Rebuild 11  έμπειροι τερματοφύλακες  1 αμυντικος 3 μεσοι 5 επιθετικοί

 Εν τω μεταξύ έβλεπα βέβαια κατι ομάδες όπως η παραπάνω της φωτογραφίας που είχαν 10-12 τερματοφύλακες στην συνθεσήτους και έλεγα .Τι τους θέλουν τόσους τερματοφύλακες ;  Τώρα βέβαια την ξέρω την απάντηση . Οι τερματοφύλακες είναι η συμφερότρη λύση καθώς μένουν στο παιχνίδι πολύ περισσότερο από τους κανονικούς παίχτες μετα τα 35 που είναι η ηλικία για έναν παίχτη να γινη αριστος εκπαιδευτής . Το Αποτέλεσμα αυτής της μεθόδου διακρίνετε καθα ρά στους επιθετικούς της ο επιθετικός 1 έχει ποιότητα  87 στα 18 του και επιθετικος 4 80 στα 17 του πραγματικά θηρία δεν συμφωνείτε; (τα ονόματα των παιχτών έχουν αλλαχτεί με επεξεργασία και το όνομα της ομάδας δεν αναφέρετε ώστε να μην θεωρηθεί το ποστ ως spam . Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο μάνατζερ της ελληνικής λίγκας )

 Εκείνη την εποχή ηταν σε φάση rebuild ο Λευτέρης ο HFC POUSTANIDEA και μου λέει πως ακριβώς γίνετε με τους τερματοφύλακες  πως βρίσκουμε καλούς νεαρούς και είναι αλήθεια με έπεισε οτι αυτό είναι το σωστό . Μ ' έβαλε πρώτα - πρώτα να φουλάρω μέχρι τέρμα τις προπονητικές εγκαταστάσεις ,να παίζω στα players Cups , να χρησιμοποιώ soft tackles , ποιές ώρες να παίζω φιλικά  και βέβαια του το έχω πεί πολλές φορές θα του το πω άλλη μία Ευχαριστώ πολύ Λευτέρη .

Ο λευτέρης έχει μεταφράσει ένα μέρος του Αγγλικού οδηγού manager league που θα πρέπει όλοι οι νέοι μανατζερ να διαβάσετε .

   http://www.managerleague.com/blogperma.pl

 Μετά την πρώτη σαιζόν βέβαια ξαναβρέθηκα πίσω στην αρχή και για μένα ουσιαστικά το παιχνίδι ξεκινά στην 106 όταν όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν στην αρχή στην 104 . Για αυτό λέω πως αν ήταν να αρχίσω τώρα το παιχνίδι :

  1, αναβάθμιζα αμέσως το προπονητήριο

  2, θα σακάριζα οτι παλτά είχε η ομάδα

 3 θα αγόραζα 10 τερματοφύλακες 36-38 χρ

 4 αν ήμουν στην αρχή της σαιζόν θα έψαχνα 4 μικρους 67-68 χρ αν όχι την επόμενη

 5 θα διάλεγα για αρχή να αγοράσω 200 κρεντιτς ώστε να  πάρω και άλλα 100 δωρεάν

και 6 θα έκανα όνειρα για το πως θα διαμορφώσω το σήμα μου όταν θα πάρω την πρώτη μου κούπα .

   Αυτά για τον Πρωτάρη

Ελπίζω να σας άρεσε το ποστ μου  Περιμένω τα σχόλια σας

 ΑΛΛΑΞΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟ VELOS ΣΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ 150.  ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ MELCHESTER ROVERS   

Share on Facebook
This blogger owns the team Velos Rovers. (TEAM:123589)
Post a comment
You must be logged in to post comments.
© 2003-2007 Fifth Season AS, Oslo, Norway. Privacy Policy. Rules and Code of Conduct. Sitemap.
Responsible Editor for ManagerLeague is Christian Lassem.