You are currently not logged into ManagerLeague
If you wish to log in, click here.
If you wish to sign up and join us, click here.
Manager league το Παιχνίδι (29/03/2014 13:35)

  Γειά σας φίλοι μου Ευχαριστώ που επισκέπτεστε το Blog του Κυρ Κώστα .

Ειμαι σχετικά καινούργιος στο παιχνίδι η Ομάδα μου (Team:123589) Velos ιδρύθηκε την σαιζον  104 και το Blog το ξεκινάω στην 112 σαιζόν θέλοντας να εκφράσω κάποιες ιδέεες και απόψεις πάνω στο παιχνίδι ,να ακούσω σχόλια και να μοιραστώ τις γνώσεις μου καθως οι αναρτήσεις  στα blog με οδηγούς και ιδέες είναι πάρα πολλές στο παχνίδι είναι όμως όλες η  σχεδον όλες στα Αγγλικά .

 Μανατζερ λιγκ λοιπόν .Οι περισσότεροι απο εμας έχουμε παίξει και άλλα παιχνίδια μάνατζερ .Εγω θυμάμαι είχα κολλήσει με το LMA αλλά υπάρχουν βέβαια πολλά από αυτά .

  Η διαφορά του ΜΛ είναι στο γεγονός οτι  για να δημιουργήσεις μια Ομάδα αξιώσεων πρέπει να διαθέτεις υποδομές και να ρίξεις πραγματική δουλειά κάθε μέρα βελτιώνοντας   πόντο - πόντο  τα στατιστικά των παιχτών σου όπως ακριβώς θα έκανες αν ήσουν μανατζερ μιας πραγματικής Ομάδας ποδοσφαίρου .Σκέψου δηλ να ήσουν μανατζερ στην Χ ομάδα και να την άφηνες 2-3 μέρες χωρις προπόνηση η να ξεκινάει νέα Σαιζόν και σύ να μην ξέρεις τι ήρθε και τι έφυγε  τι "Ομαδάρα" θα έφτιαχνες ....

 Τρία πράγματα χρειάζονται λοιπόν για μια καλή οΜάδα δουλειά δουλειά δουλειά ,ξέρω το έχετε ακούσει από τους προπονητές σας όσοι έχετε παίξει μπάλα σε κάποια ομάδα αλλά δυστυχώς αυτό είναι η αλήθεια , ΑΝ θέλεις να γίνεις πρώτος η τουλάχιστον να πλησιάσεις τους πρώτους . Υπάρχει βέβαια και η επιλογή να γουστάρεις απλά παίζοντας μία δύο σαιζον στην 4η Κατηγορία και μετά να το παρατήσεις αλλά... Πιός παίζει για να χάσει πιστεύω πως όλοι ξεκινάμε ένα παιχνίδι για να κερδίσουμε  έτσι δεν είναι .

  Δουλειά είπαμε προηγουμένως .Τι είναι όμως η δουλειά στο ΜΛ ; Οχι δεν είπαμε να σκάψεις  απλά   θέλει να αφιερώνεις χρόνο ΚΑΘΕ μέρα σε συγκεκριμένες ώρες  ώστε να παίζεις φιλικά ,ρυθμίζεις πιοί θα ξεκουραστούν πιοί θα κάνουν προπόνηση , πιό στατιστικό θα προπονήσουμε κλπ .

 Παίζεις φιλικά; Αν Οχι τότε πρέπει να αρχίσεις να παίζεις τα φιλικά είναι η προπόνηση στο ΜΛ . Μπορείς να παίξεις 50 φιλικά δωρεάν περιμένοντας στην "Ουρά" να πάρεις κάποιο φιλικό (πολλές φορές μου έχει τύχη να είμαι πρώτος στη σειρά και να ΜΗΝ παίρνω τελικά το φιλικό επειδή τελείωσε ο χρόνος που είχα δικαίωμα να είμαι στην "ουρά" για το δωρεάν φιλικό ) ο χρόνος λοιπόν που μπορώ να είμαι στην ουρά είναι 10 λεπτά της ώρας . Τώρα αν ζητήσω εγώ ένα φιλικό από κάποιον πληρώνω 2 Credit   ΜΛ  αλλά έχω δικαίωμα να παραμείνω άλλα 2 λεπτά της ώρας στην "ουρά " (κατά 99% το δωρεάν φιλικό θα γίνει έτσι πετυχαίνω με 1 credit ML να κάνω δύο φιλικά που είναι και ο πιό διαδεδωμένος και εύκολος τρόπος να κάνω τα 200 φιλικά που είναι απαραίτητα για την πρόοδο μιας ομάδας στο maximum των δυνατοτήτων της).

  Στο ΜΛ στην Ελληνική λίγκα υπάρχουν 4 κατηγορίες .Κάθε κατηγορία εκτος της πρώτης χωρίζετε σε ομίλους των 16 ομάδων .Η Β έχει 4 ομίλους η Γ έχει 16 ομίλους και η Δ 64 ομίλους .Η Α έχει 16 Ομάδες οι Δυο πρώτες παίρνουν το εισιτήριο για το CL της επόμενης σαιζόν η 3η και 4η το εισιτήριο για το SU της επόμενης σαιζόν .Η 4 τελευταίες υποβιβάζονται αυτόματα στην Β ενώ η 11η και η 12η παίζουν ένα playout παιχνίδι με αυτούς που κέρδισαν στα playoff της Β κατηγορίας οι νικητές πάνε στην Α οι χαμένοι στη Β . Το ίδιο συμβαίνει και στις επόμενες κατηγορίες ,ο πρώτος ανεβαίνει αυτόματα στην παραπάνω κατηγορία ο 2ος και ο τρίτος μπαράζ ανόδου ο 11ος και ο 12ος μπαράζ παραμονής οι 4 τελευταίοι στην κατώτερη κατηγορία . Στην 4η κατηγορία δεν έχουμε υποβιβασμό καθώς η Ελληνική Λίγκα έχει μόνο 4 κατηγορίες ( Υπάρχουν Λίγκες που έχουν 6 κατηγορίες )

  Κανόνες .Κάθε παιχνίδι έχει κανόνες στην 112 προστέθηκε ένας ακόμη κάθε Ομάδα οφείλη να σέβετε τους κανόνες του παιχνιδιού manual.managerleague.com/node/87 Δώστε προσοχή διότι υπάρχει ο κίνδυνος να διαγραφεί η Ομάδα σας αν παραβιάζετε ακόμη και άθελά σας κάποιον κανόνα .

 Κάθε σαιζόν στο Μλ διαρκεί 4 εβδομάδες τις 3 πρώτες εβδομάδες γίνονται οι 29 αγωνιστικές του Πρωταθλήματος και την 4 η η 30η αγωνιστική οι τελικοί των κυπέλλων τα μπαράζ ανόδου -μπαράζ παραμονής  και τελειώνει κάθε Πέμτη πρωί στις 10:00 ώρα Ελλάδας μετά την τελευταία προπόνηση.

Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε το εδομαδιαίο πρόγραμμα του ΜΛ .Στις ώρες που αναγράφοντε προσθέστε μία ώρα για την ώρα Ελλάδος δηλ για παράδειγμα το Training γίνετε στις 10:00 και στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

 Μεταγραφές επιτρέποντε ολόκληρη τη σαιζόν . Μεταγραφικός πυρετός βέβαια υπάρχει στην αρχή της σαιζόν . Κάθε σαιζόν επιτρέπονται απεριόριστες μεταγραφές ΑΛΛΑ Προσοχή Αγορά παραπάνω από τεσσερις παίχτες θα έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των στατιστικών της Ομάδας κιαυτό σημαίνει οτι η Ομάδα θα παίζει πολύ χειρότερα από πριν καθώς θα πρέπει όλοι αυτί οι Νέοι παίχτες να δέσουν σαν σύνολο και να ξαναγίνουν μια καλή Ομάδα.

 Τι είναι τα στατιστικά της ΟΜΑΔΑΣ  όμως και πόσο σημαντικά είναι ; Τα στατιστικά φίλοι μου είναι το πόσο καλή είναι η Ομάδα στις διάφορες καταστάσεις αγώνα και είναι 11 το σύνολο δηλ. Επίθεση ,Αμυνα Αντεπιθεση ,Οφσαιντ ,Πλάγιο άουτ, Φάουλ, κόρνερ,πέναλτυ , κατανόηση τακτικής ,Ομαδικό παιχνίδι και Ψυχολογία . Από αυτά τα 8 είναι τα πιό σημαντικά με τη σειρά που τα γράφω .Ψυχολογία , Επίθεση ,Αμυνα , Ομαδικό Παιχνίδι , Τακτική , Οφσαιντ, Κορνερ, Φρηκικ. Η ψυχολογία είναι το μόνο στατιστικό που δεν πρέπει να προπονούμε στις κανονικές προπονήσεις και ανεβαίνει ανάλογα με το αν η ομάδα πάει καλά στο πρωτάθλημα αν κάνει νίκες στα κύπελλα παιχτών και αν ξοδεύεις κάτι παραπάνω στα traing camps κλείνοντας προπονητικό κέντρο σε εξωτικές τοποθεσίες .   Στα υπόλοιπα 7 δίνουμε όμως απόλυτη προτεραιότητα έναντι των άλλων στατιστικών . Το να πας τα στατιστικάσου μέχρι 90  είναι σχετικά εύκολο μετά το 90 όμως ανεβαίνουν δύσκολα . Δείτε στην παρακάτω εικόνα τα τέλεια κατά την γνώμη μου στατιστικά

  Ο μάνατζερ της φωτογραφίας έχει τερματίσει τα σημαντικά στατιστικά σε συνδυασμό με την ποιότητα 95,45 αποτελεί μία Ομάδα αναφοράς για όλους τους νέους μάνατζερ .

  Πως όμως φτάνεις μέχρι εκεί όπως είπαμε και πρίν με υπομονή μεθοδικότητα και οργάνωση .

Το πρώτο Ποστ στο blog toy KyrKosta τελειώνει εδώ θα επανέλθω με την ιστορία μου σαν αρχάριος

Ελπίζω να σας άρεσε το Ποστ περιμένω σχόλια

Share on Facebook
This blogger owns the team Velos Rovers. (TEAM:123589)
Post a comment
You must be logged in to post comments.
© 2003-2007 Fifth Season AS, Oslo, Norway. Privacy Policy. Rules and Code of Conduct. Sitemap.
Responsible Editor for ManagerLeague is Christian Lassem.